Het High Tech Platform Jaarcongres sluiten we af met de uitreiking van de Inspiratie & Innovatie Award. Deze award wordt voor de vijfde keer uitgereikt en is een initiatief van Mikrocentrum om vernieuwende bedrijven, producten en innovaties binnen het High Tech Platform onder de aandacht te brengen. De inzending met de meest onderscheidende innovatie wint na beoordeling door de jury en het aanwezige publiek, de award en een bedrag van  in totaal € 5.000. Dit bedrag bestaat uit een stimuleringsprijs € 2.000 en een bij Mikrocentrum vrij te besteden budget van € 3.000. 
Mis deze kans niet en stuur direct uw nominatie in. Volgt uw bedrijf de winnaar van vorig jaar, Timmerije, op? 

 

Deelnemen

Is uw bedrijf betrokken geweest bij een innovatief project? Heeft u mee ontwikkeld aan of geproduceerd voor een in 2018 gelanceerd product? Of heeft u, in eigen huis of bij een klant, verbeteringen doorgevoerd in het productieproces? Dan komt u in aanmerking voor de High Tech Platform Inspiratie & Innovatie Award 2019.

Stuur en deel uw innovatie met het High Tech Platform en maak kans op de hoofdprijs en een plek in de schijnwerpers. Alle inzendingen worden beoordeeld door de jury, die een top 5 selecteert. Deze top 5 mag hun innovatie presenteren tijdens het High Tech Platform jaarcongres. De winnaar wordt gekozen door het aanwezige publiek.

Stuur uw nominatie in

De top 5 inzendingen:

  • Krijgen een table top expositie tijdens het High Tech Platform Jaarcongres;
  • Worden vermeld in de nieuwsbrief van Mikrocentrum;
  • Worden vermeld op de website van het High Tech Platform Jaarcongres;
  • Worden daarnaast gevraagd hun innovaties kort te presenteren tijdens het High Tech Jaarcongres.